Meer resultaten voor masterclass

masterclass
Masterclass Trendwatching vanaf 1 april 2022 - Bij- en nascholing Erasmushogeschool Brussel.
De praktische oefeningen maken het mogelijk om doelgericht te gaan werken voor een eigen trendrapport binnen een sector, een bedrijf of project. Op het einde van de Masterclass ontvangt elke deelnemer een attest van deelname. 1april - 30 juni 2022.
Master Class - United Brands Association.
Hoe traffic genereren in webshops en winkels met een goed doordacht plan en mediamix? Niveau: Beginner Taal: Dutch. di 08 mrt 09:00: - 12:30.: Hoe maak ik een digitaal marketing plan en optimaliseer ik het gebruik van de verschillende kanalen?
MASTERCLASS AREI / RGIE Vinçotte Academy.
Dit betekent dat u flexibel en op eigen tempo kan volgen. Het verschil tussen de eerste MasterClass AREI en de MasterClass AREI Advanced zit in de nieuwe module Talk Practice waarbij onze experten met praktische voorbeelden de belangrijkste wijzigingen visualiseren.
Masterclass De Munt / La Monnaie.
In het kader van Orfeo Majnun de community opera waarin we diverse muziekstijlen, talen en kunstvormen samenbrengen, organiseert Moneim Adwan die samen met Howard Moody en Dick van der Harst een van de drie componisten is achter dit project een masterclass Arabische muziek.
Equestrian Masterclass Learn From The Best By NOËLLE FLOYD.
Unlimited access to all Masterclass courses. New courses released regularly. Courses in library never expire. Community support in the private Facebook group. Monthly live webinars with experts. START FREE TRIAL. Equivalent of 2 Months Free. 7-Day Free Trial. Unlimited access to all Masterclass courses.
The Masterclass - A Spoonful of Happiness.
Dan sluiten de deuren van The Masterclass voor enkele maanden, tot het traject van 3 maanden is afgewerkt. The Masterclass is volledig vernieuwd en dat laat ik niet onopgemerkt voorbij gaan! Iedereen die zich voor 07/01/21 inschrijft voor The Masterclass krijgt.
Digital Masterclass Deloitte Belgium.
Do you believe you cannot survive in a digital world without deepening your knowledge of digital technologies such as blockchain, cloud and Robotics? If yes, then sign up and get your Digital Fluency certificate during our digital masterclass on 5 March.
Masterclasses Ondernemersacademie.
Masterclass KMO Management vernieuwd hybride. Dé managementopleiding voor alle facetten van het ondernemen Ondernemen begint bij passie. Om daarop succesvol verder te bouwen, is er echter meer nodig: strategie, financieel inzicht, sales marketing, hrm Dat kan je onmogelijk allemaal onder de knie hebben.
Masterclass Flagey.
Onze evenementen zijn enkel toegankelijk voorpersonen die eengeldig CovidSafeTicket kunnen voorleggen. Art and Technology. Heilig-Kruisplein, 1050 Brussel. Tram, Bus: 81, 38, 59, 60, 71, N 09, N 10. Schrijf je in op onze newsletter. Onze veiligheidsmaatregelen Covid-19. Veelgestelde vragen Covid-19.
Masterclass: Spotlight on Pelvic Floor Birth Trauma - SmartEducation. WhatsApp.
De masterclass bestaat grotendeels uit lezingen vermits dit noodzakelijk is om de kennis te verdiepen en het huidige beeld op anatomie en pathofysiologie bij te sturen. Doch wordt er veel ruimte gecreëerd voor vragen en concrete toepassingen. De deelnemers krijgen een heleboel praktische tips en tools mee om je achteraf verder in te verdiepen.
BRUCCpro masterclass: Persoonlijkheidsstoornissen bij ouderen Vrije Universiteit Brussel.
Op de hoogte blijven van ons opleidingsaanbod, kan via de BRUCCpro Nieuwsbrief. In deze tweedaagse masterclass geven we een overzicht van empirische evidentie en praktische handvatten voor diagnostiek en behandeling van persoonlijkheidstoornissen bij 65-plussers. Ieder facet van deze problematiek wordt door een expert in een specifiek deelgebied uitgebreid besproken, zowel vanuit wetenschappelijk als vanuit praktijkgericht perspectief, incluis casuïstiek.

Contacteer ons

+  jobs
+  haag
+  curacao
+  stappenplan
+  jurken
+  accountmanager
+  masterclass
+  ehbo