Op zoek naar coordinator?

coordinator
Mbo-opleiding Coördinator havenoperaties STC mbo college Rotterdam.
Home STC Group. Coördinator havenoperaties niveau 4 Havens. Je toekomstig beroep. Als coördinator havenoperaties werk je bij een bulk, containeroverslag, roro of breakbulkbedrijf in de haven. Binnen deze bedrijven wordt 24 uur per dag, zeven dagen in de week gewerkt.
Vacature coördinator crisiszorg West-Brabant.
Voor het nieuwe meldpunt crisiszorg in de regio West-Brabant is kwartiermaker Ernie van Dooren op zoek naar een verantwoordelijke en energieke multitasker die de rol van coördinator kan invullen. Van de nieuwe coördinator wordt verwacht dat hij of zij in staat is om ondersteuning en coaching te geven aan verschillende medewerkers, verantwoordelijk is voor het operationele reilen en zeilen van het meldpunt en meedenkt over de doorontwikkeling van de crisiszorg in de regio.
Departmental exchange coordinators Home.
Exchange Coordinator ET. Building: Horst Complex BH220. Faculty of Science and Technology. Kotter MA Sarah. Exchange Coordinator, Faculty of Science and Technology. Building: Carré C3641. Faculty of Geo-Information Science and Earth Observation. Jaarsma - Knol Belinda. INTERNSHIP COORDINATOR FACULTY ITC.
KNVB Assist hét online kennisplatform van de KNVB KNVB.
Alles voor de hoofd opleiding, technisch jeugdcoördinator, trainer, coach, scout en overig voetbaltechnisch kader. Met de laatste deadlines en reglementen voor veld- en zaalvoetbal. Met de nieuwsbrief van KNVB ASSIST blijf je op de hoogte van actuele zaken die voor jouw vereniging nuttig kunnen zijn.
Opleiding sport en bewegen / coördinator bol Koning Willem I College.
Pas dan ben je definitief ingeschreven op ons college. Zit je nu nog op het vmbo, mbo of havo? Dan moet je een doorstroomdossier invullen. Dit regel je met je mentor/decaan. Het doorstroomdossier kan aanleiding geven voor een gesprek. Dit is een opleiding waarbij het onder andere van belang is dat je motorisch vaardig bent en graag wilt lesgeven/begeleiden.
Coördinator Groepsles Segment AALO opleidingen.
AALO is marktleider in opleidingen in de Nederlandse en Belgische fitnessbranche. Tijdens de AALO-opleiding Coördinator Groepsles Segment loop je geen stage en hoef je geen examen te doen. Wat kost deze opleiding? Het lesgeld voor de opleiding Coördinator Groepsles Segment bedraagt € 329,00.
Coördinator informele zorg bij Florence Kennisplein Zorg voor Beter.
Coördinator informele zorg bij Florence. Om een impuls te geven aan de samenwerking tussen de medewerkers en informele zorgverleners, stelde Florence 15 coördinatoren informele zorg aan. Deze coördinatoren betrekken vrijwilligers en mantelzorgers en zorgen voor een goede samenwerking. Annette Costerman Boodt, een van de coördinatoren, geeft praktische tips en vertelt hoe je het succes meet.
Coördinator Jobs Jobat.be.
Coördinator ondersteunende diensten m/v. Turnhout Onbepaalde duur. Je bent eindverantwoordelijke voor het onderhoud, de hoteldiensten, het technisch beheer en ICT van de zorggroep. Je maakt deel uit van het directieteam en. Sinds 7 dagen. Bewaar job Bewaard. Coördinator Externe Diensten K3775.
Coördinator/ hoofd bedrijfshulpverlening c/h bhv NIBHV.
Home Expertises Bedrijfshulpverlening Coördinator/ hoofd bedrijfshulpverlening c/h bhv. Coördinator/ hoofd bedrijfshulpverlening c/h bhv. De coördinator/hoofd bhv zorgt ervoor dat de bhv in zijn bedrijf georganiseerd is en dat de bhvers zijn opgeleid en geoefend, zodat zij bij een incident op de juiste manier een bhv-inzet kunnen doen. De c/h bhv houdt zich bezig met de beleidsmatige kant van de bhv. De cursus helpt cursisten zich voor te bereiden op het takenpakket van de c/h bhv. De c/h bhv geeft uitvoering aan de bhv-taken die wettelijk aan de werkgever zijn opgedragen en vertaalt deze in concrete maatregelen, waaronder.: opzetten van de bhv-organisatie.; opstellen en beheren van het bhv-beleidsplan.; implementeren van het arbobeleid met betrekking tot bhv.; zorgen voor voldoende opleiding en oefening van de bhv.; communiceren met interne en externe contacten.
Programme Coordinator - Environmental Biology - Students Universiteit Utrecht.
Your Programme Coordinator can advise you on all practical matters concerning your Master's' programme. For instance, how to plan your research projects and which elective courses you should choose. There are also coordinators for the different tracks of Environmental Biology. You can contact your track coordinator for track-specific questions.
Dalton NDV certificaat coördinator Cursussen Saxion Parttime School Website.
Bijvoorbeeld als coördinator opvang samen met de coördinator onderwijs? Dan gaan jullie tijdens de cursus samen aan de slag met opdrachten gericht op jullie kindcentrum. De opleiding wordt, conform de eisen van de NDV, verdeeld over twee blokken in twee opeenvolgende schooljaren.

Contacteer ons

+  den
+  adviesbureau
+  bureau's
+  guerrilla
+  zuid
+  coordinator
+  uitzendbureau
+  guerilla
+  marketing communicatie en evenementenorganisatie