Resultaten voor assistent

assistent
ASSISTENT Nederlandse vertaling bab.la Engels-Nederlands woordenboek.
redactioneel assistent de. marketing assistent de. persoonlijk assistent de. EN assistent zelfstandig naamwoord. assistent ook: aid, assistant, feedback, guidance, help, helper, outreach, servant, subsidiary, succour. assistent ook: aid, assistant, helper. assistent ook: adjuvant, aid, assistant, facilitator, helper, second, subsidiary. EN assist zelfstandig naamwoord.
Google Assistent: Wat je moet weten over Google Assistent - Thema - Android Planet.
De Google Assistent is een stuk slimmer dan andere spraakassistenten, omdat Google heel veel data in huis heeft. Veel mensen gebruiken immers meerdere Google-apps en functie, waardoor de Assistent vrijwel overal een antwoord op heeft. Zo activeer je de Google Assistent.
Assistent - 6 definities - Encyclo.
iemand die een ander bij zijn werk helpt vb: onze juf heeft tegenwoordig een assistent. Gevonden op http://www.muiswerk.nl/mowb/?word=assistent.: Jaar van herkomst: 1535 WNT. Gevonden op https://www.dbnl.org/tekst/sijs002chro01_01/colofon.php.: iemand die is aangesteld om een ander onder diens leiding te helpen bij zijn werkzaamheden; ook: het beroep of de functie van assistent.
assistent Nederlands woordenboek Woorden.org.
Zie assistent-manager / assistent manager. Vraag Antwoord voor je slimme speaker. Is het de assistent of het assistent? Het is de assistent, want assistent is mannelijk. Als je het aanwijst is het die assistent. Wat is het meervoud van assistent?
Coachvaardigheden voor de assistent Management Support Opleidingen.
10% korting 29 september, 6 en 13 oktober 2021 Coachvaardigheden voor de assistent Deelnemers inschrijven. Omschrijving Coachvaardigheden voor de assistent. Wat je leert. Praktische en bruikbare onlinecoachvaardigheden en technieken. Wat doet een coach wat jij ook kunt gaan doen? Je ontdekt direct het resultaat ervan in jouw online communicatie.
Assistent Fitnesstrainer NL Actief.
Assistent Fitnesstrainer is een goede opstap naar het branchediploma Fitnesstrainer A en daarmee naar een carrière in de fitnessbranche. Het cursusboek Assistent Fitnesstrainer bevat de theorie die je nodig hebt om als niveau 2 professional aan de slag te kunnen.
Assistent Baanatletiektrainer 2 Atletiekunie.nl.
Let op: als Assistent Baanatletiektrainer 2 sta je niet zelfstandig voor de groep. Opzet opleiding Assistent Baanatletiektrainer 2. De opleiding Assistent Baanatletiektrainer 2 leidt assistenten op die deeltaken van de trainer overnemen om zo de belasting voor de trainer te verminderen.
Assistent Controller vacatures Page Personnel.
Assistent Controller Consultancy. 3.000 3.600 per maand 36.000 43.200. Voor een mooie organisatie te Rotterdam in de Consultancy ben ik op zoek naar een Assistent Controller. Als Assistent Controller ben je verantwoordelijk voor het beheren van de volledige administratie, inclusief bijbehorende managementrapportages, daarnaast adviseer jij het management.
Assistent Techniek bol, mbo ROC Midden Nederland.
Deze opleiding is er ook als. Assistent Techniek bbl. Assistent Techniek bol, mbo. Wat doe je in dit beroep? Let op: deze opleiding start bij voldoende aanmeldingen ook in februari 2022. Als assistent techniek help je een vakman met zijn werk.
Synoniemen van assistent; ander woord voor assistent synoniemen.net.
assistent, bediende, butler, dienaar, helper, helpster, hulpje, hulpkracht, kracht, werknemer, werkster helper zn.: assistent, diender, hulp, hulpkracht, knecht, medewerker, redder, schildknaap, secondant knecht zn.: assistent, bediende, dienaar, dienstbode, hulpje, lakei, ondergeschikte arbeidskracht zn.: arbeider, assistent, medewerker, werker, werkkracht, werknemer. woordverbanden van assistent grafisch weergegeven.
Persoonlijk Assistent van de Leraar PAL - Persoonlijk assistent van de leraar.
Of als school behoefte aan extra ondersteuning binnen het onderwijs? Ga aan de slag met het project Persoonlijk Assistent van de Leraar PAL! Na een succesvolle pilot in collegejaar 2018/2019, is er gestart met Persoonlijk Assistent van de Leraar PAL voor alle schoolvakken in het voortgezet onderwijs.

Contacteer ons

+  medewerker
+  planner
+  utrecht
+  checklist
+  groningen
+  communicatiebureau
+  2016
+  assistent